Proiectul meu webradio – Clubbing Radio

Salutare !

A trecut mult timp de la ultima mea postare , de fapt nu am mai postat nimic de anul trecut . Am avut un fel de concediu :)))
Sunt pasionat de capitolul asta “Deejay/Radio” dupa cum multi dintre dumneavoastra ati putut observa din postarile mele . Am revenit usor , incet incet la hobby meu , care pentru o perioada l-am “neglijat” , am fost prins in “real life” .

Voiam sa va scriu si despre proiectul meu care l-am lansat anul trecut – Clubbing Radio . De pe vremea cand ma “jucam” pe radiourile online am avut in minte sa deschid si eu un webradio cu muzica clubbing , genul pe care il iubesc . Am avut sprijinul multor oameni faini care m-au sustinut in ceea ce aveam de gand sa fac , si pe aceasta cale tin sa va multumesc .

Radioul este functionabil  , desi inca mai am multe de facut/construit in acest proiect . Dispune de o pagina web www.clubbingradio.fr de unde puteti asculta online cu playerul aferent de care dispune tema site-uluiMai am inca de muncit la pagina web a radioului , sunt multe inca de facut dar cu timpul si incet incet vor ajunge la stadiul la care imi doresc sa ajunga. Pe radio nu o sa fie reclame , nimic altceva decat muzica clubbing non-stop. O sa incerc sa updatez cat mai des playlist , dar daca aveti propuneri nu ezitati cu un mail ( [email protected] / [email protected] ) , sau chiar cu un pm in privat pe facebook .

Pentru cei care au smartfonuri/tablete am creat si o aplicatie pentru App Store si Market Play ! Daca doriti sa ascultati atunci cand sunteti iesiti  , nu ezitati sa dati un download la aplicatie . Pana in prezent a avut un impact foarte bun si incet am inceput sa am colaborari cu oameni talentati , care sunt rezidenti in cluburi sau care cel putin au aceeasi pasiune ca si mine . Marea majoritate din cei mentionati pentru colaborari sunt francezi , romani si poate pe viitor vor fii si alte natii .

Ma adresez in princiu publicului francez , pentru ca Romania dispune de foarte multe webradiouri si ma gandeam daca tot sunt in Franta sa ma adresez publicului de aici . In consecinta ceea ce voi publica pe pagina radioului / contul facebook o sa fie in mare parte in limba franceza/engleza . Sper sa nu intelegeti gresit in ceea ce am scris mai sus , oricine poate asculta radioul . Imi doresc sa fie cat mai multi , cat mai multa lume indiferent de limba care o vorbesc . Muzica dupa cum bine stiti mereu a fost un bun ambasador intre tari , a adus oameni mai aproape unii de altii si culturile acestora . Am sa revin cu mai multe amanunte in momentul in care se vor finaliza .

Multumesc tuturor de suport ! O zi faina si sa auzim de bine !

          Clubbing Radio

Pagina web – www.clubbingradio.fr

Facebook – https://www.facebook.com/clubbingradiofr

Instagram – https://www.instagram.com/clubbingradio.fr

 Aplicatie smartfone/tableta

–  App Store

Market Play 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *